تعمیر پاور کامپیوتر
تعمیر پاور کامپیوتر در گارانتی بصورت کاملا تخصصی در واحد تعمیرات تخصصی پاور کامپیوتر صورت می گیرد. پاور کامپیوتر بخشی از دستگاه است که برق کلیه قطعات را تامین کرده و در صورتیک دچار مشکل بشود به مرور زمان یا گاها بطور آنی باعث خرابی دیگر قطعات کامپیوتر از جمله مین برد نیز خواهد شد. اگر از سالم بودن این قطعه مطمئن نمی باشید می توانید با خواندن این مقاله اقدامات لازم جهت تست پاور کامپیوتر خود را انجام بدهید و در صورت نیاز آنرا تعمیر و یا با مراجعه به فروشگاه پاور کامپیوتر گارانتی، یک پاور نو سفارش بدهید.
در صورتیکه نیاز به مشاوره تخصصی، جهت تعمیر پاور دارید می توانید با واحد تخصصی تعمیر و تامین قطعات پاور کامپیوتر گارانتی اتماس بگیرید تا این مجموعه پاور معیوب شما را سرویس و تعمیر بکند.
تلفن واحد تعمیرات پاور کامپیوتر گارانتی: 02172036
- تعمیر پاور کامپیوتر
- نحوه تست پاور کامپیوتر
- آدرس نمایندگی تعمیرات پاور کامپیوتر در تهران!
- چه برندهای پاور کامپیوتر در گارانتی تعمیر می شوند؟
- مرکز تعمیر پاور کامپیوتر
دانلود کتاب آشنایی با تعمیرات پاور
تعمیرات پاور کامپیوتر
شاید برای شما اتفاق افتاده باشد که بعد از خاموش کردن کامپیوتر، دیگر کامپیوترتان روشن نشود یا اینکه هنگام کار به یکباره خاموش شده باشد و دیگر روشن نشود و یا اینکه یک دفعه برق رفته باشد و بعد از اینکه برق خانه یا محل کار وصل شده است، دیگر قادر نخواهید بود کامپیوترتان را روشن کنید. از دلایل عمده برای این موضوع می توان به بروز ایراد در بخش پاور کامپیوتر اشاره کرد. در این حالت تشخیص اینکه پاور کامپیوتر با ایراد مواجه شده است یا خیر و آیا نیاز به تعمیرات آن وجود دارد کمی سخت است. البته در صورتیکه یک تستر پاور دارید، میتوانید بعد از اینکه پاور را از داخل کیس بیرون آوردید، با اتصال آن به سوکتهای پاور مطمئن بشوید آیا پاور سالم است یا خیر. البته کارکردن با تستر پاور نیز نیاز به تجربه و آشنایی با نحوه تست کردن دارد. در صورتیکه نه تستر دارد و نه توانایی تشخیص اینکه آیا تجهیز شما با مشکل مواجه شده است یا خیر، بصورت یک قانون کلی می توانید سیم سبز رنگ را به سیم مشکی رنگ متصل کنید، در این حالت در صورتیکه فن پاور خاموش ماند، این یعنی اینکه پاور شما کلا نیاز به یک تعمیر اساسی دارد. ولی در موقعی که فن پاور روشن شد ولی نمی تواند کیس را روشن کند دیگر نمی توان بطور قطع گفت که پاور خراب نیست چون با وجود اینکه ممکن است پاور روشن شود اما نتواند برق کیس را تامین کند. در این حالت برای تشخیص این موضوع نیاز به مشاوره با مرکز تعمیرات پاور کامپیوتر دارید.
در صورتیکه پاور کامپیوتر خراب باشد، بررسی و تست پاور قبل از تعویض و یا تعمیر آن الزامی است. چرا که در اینصورت مطمئن خواهید شد که این قطعه خراب است و نیازی نیست که قطعات دیگر کامپیوترتان را تعمیر یا تعویض بکنید. عدم پیدا کردن قطعه معیوب و اقدام نامناسب در این خصوص نه تنها کمکی به تعمیر دستگاه شما نمی کند بلکه ممکن است خرابی کامپیوتر شما را چندین برابر کند. در صورتیکه نمی توانید خودتان پاور را بررسی کنید؛ از نشانه های : هنگ کردن کامپیوتر، کند بودن سیستم و .... می توانید به خراب بودن پاور کامپیوترتان پی ببرید.
نشانه های خرابی پاور که بیانگر نیاز شما به تعمیر پاور کامپیوتر هستند:
- خراب شدن صفحه کلید و نشناختن آن توسط کامپیوتر
- مشکلات ظاهری در اجزای داخلی پاور
- ریستارت شدن ناگهانی سیستم
- نشناختن دستگاه هایی که توسط پورت یو اس بی به سیستم متصل می شوند. مانند ماوس یا کیبورد و غیره
- عدم روشن شدن کامپیوتر و یا ریستارت شدن آن پس از بالا آمدن دستگاه
- تغییرات در صدای فن های سی پی یو و کارت گرافیکی
- کندی در سیستم و بالا رفتن دمای سی پی یو
- کندی در عملکرد صفحه کلید در هنگام نوشتن مطالب (بصورتیکه بعد از تایپ نتیجه با تاخیر در صفه ظاهر شود)
- داشتن بوی بد هنگام روشن شدن کامپیوتر
البته همه این نشان ها مطئمنا نشات گرفته از خرابی پاور نیستند ولی در صورتیکه این نشانه ها وجود داشته باشد پاور کامپیوتر اولین قسمتی است که بایستی بررسی شود.
تعمیر پاور کامپیوتر تهران
گارانتی به عنوان بزرگترین مرکز تعمیر پاور کامپیوتر تهران کلیه برندهای پاور را در مجموعه خود تعمیر می کند. شما می توانید برای تعمیر پاور کامپیوتر خود بصورت کاملا تخصصی با ما تماس بگیرید. گارانتی با گرد آوری کلیه تجهیزات تعمیرات پاور کامپیوتر اعم از انواع هیترها، مولتی متر ها، سیستم آی آر، قطعات و آی سی های مورد نیاز توانسته گامی مهم در زمینه ارائه خدمات به شما کاربران گرامی بردارد.
تست پاور کامپیوتر
یکی از عمده ترین سوالاتی که در مورد تست پاور کامپیوتر پرسیده می شود این است که در صورت خاموشی کامپیوتر چطور می توان پاور را تست کرد و از مشکل آن اطمینان حاصل کرد. اولین چیزی که برای تست پاور مورد نیاز است استفاده از تستر دیجیتال یا آنالوگ می باشد که توسط آن کلیه ولتاژهای مربوط به پاور بررسی می شوند. تستر پاور کامپیوتر، علاوه بر اینکه دستگاه را روشن می کند، با بارگزاری روی مدارهای 12 و 5 و 3.3 ولت باعث می شوند که خروجی واتی دستگاه نیز تست بشود. در صورتیکه تستر ندارید، بصورت یک قانون کلی می توانید بعد از اینکه پاور را به برق 220 متصل کرده اید، سیم های سبز و مشکی را به یکدیگر متصل کنید. در صورتیکه فن پاور روشن نشد که معلوم است پاور مشکل دارد ولی در صورتیکه فن پاور روشن شد اما پاور کامپیوتر را روشن نکرد، این موضوع نشانی از خرابی در ولتاژها و آمپراژهای مربوط به خروجی پاور است که بایستی توسط متخصص تعمیرات مورد بررسی های لازم قرار بگیرید.
چه نوع پاورهایی در گارانتی تعمیر می شود؟
در مجموعه گارانتی انواع مختلف پاور کامپیوتر با ابعاد و اندازه و وات های مختلف سرویس و تعمیر می شود. اما در اکثر موارد این تعمیرات شامل پاورهای ذیل می شود:
-
تعمیر پاور کامپیوتر پی دی اف (PDF)
-
تعمیر پاور کامپیوتر پارسیان
-
تعمیر پاور کامپیوتر کولرمستر CoolerMaster
-
تعمیر پاور کامیپوتر P4
-
تعمیر پاور کامیپوتر گرین Green
-
تعمیر پاور کامپیوتر تسکو TSCO
-
تعمیر پاور کامپیوتر سیلوراستون Silverstone
-
تعمیر پاور کامپیوتر مستر تک Master Tech
-
تعمیر پاور کامیپوتر ترمالتیک Thermaltake
-
تعمیر پاور کامپیوتر دیپ کول DeepCool
-
تعمیر پاور کامپیوتر سیلیکون پاور Silicon Power
-
تعمیر پاور کامپیوتر ریدمکس RaidMax
-
تعمیر پاور کامپیوتر هترون Hatron
-
تعمیر پاور کامپیوتر سادیتا SADATA
-
تعمیر پاور کامپیوتر گیگابایت GAIGABYTE
-
تعمیر پاور کامپیوتر ایکس پی پروداکت XP-Product
-
تعمیر پاور کامپیوتر هانت کی Hunykey
-
تعمیر پاور کامپیوتر دی نت D-Net
-
تعمیر پاور کامپیوتر دل Dell
-
تعمیر پاور کامپیوتر اکس اف اکس XFX
-
تعمیر پاور کامپیوتر کی نت پلاس K-Net Plus
-
تعمیر پاور کامپیوتر اسکار Oscar
-
تعمیر پاور کامپیوتر تراست Trust
-
تعمیر پاور کامپیوتر کوردیا Codia
-
تعمیر پاور کامپیوتر نشر نوآوران Noavaran
-
تعمیر پاور کامپیوتر انتک ANTEC
-
تعمیر پاور کامپیوتر پی نت P-Net
-
تعمیر پاور کامپیوتر کویین Queen
-
تعمیر پاور کامپیوتر رد مکس Redmax
-
تعمیر پاوی کامپیوتر ونوس Venous
-
تعمیر پاور کامپیوتر گیگابایت GIGABYTE
-
تعمیر پاور کامپیوتر هویت HAVIT
-
تعمیر پاور کامپیوتر التراتک ULTratech
-
تعمیر پاور کامپیوتر ویلیون Welion
نکات کلی که هنگام تعمیر پاور کامپیوتر بایستی بدانید
پاور کامپیوتر به دو بخش کلی تقسیم بندی می شود، بخش سرد و بخش گرم.
بخش گرم پاور
این بخش با برق 220 ولت ورودی شهری سرو کار دارد و اغلب منبع تولید گرما این بخش است. در این قطعات مخلتفی مانند ترانس، دیود، ماسفت، خازن و سایر قطعات پاور قرار دارد. و اغلب ایراد به قطعات در بخش گرم پاور دستگاه مربوط می شود چرا که در اغلب موارد این بخش با برق های ولتاژ بالا مواجه هست و نوسانات ورودی برق شهری مستقیما به این بخش آسیب می رساند.
بخش سرد پاور
این بخش سریعا بعد از بخش گرم پاور قرار دارد و وظیفه تبدیل برق کاهیده شده به برق مستقیم (DC) را بر عهده دارد. خروجی این بخش ولتاژهای 3، 5، 12 و دیگر ولتاژهای مورد نیاز مادربرد های می باشد. در شکل ذیل خروجی مخلتف بر اساس رنگشان به شما نشان داده شده است.
در صورتیکه بخواهید با استفاده از مولتی متر یا ولت متر، ولتاژ هریک از این سیم ها را بررسی کنید، لازم است پراب مشکی مولتی متر را به سیم مشکی گرفته و پراب مثبت یا قرمز دستگاه را به هریک از این سیم ها بگیرید. در صورتیکه هر کدام از این ولتاژها مغایر آن چیزی که در شکل می بینید باشد، می توان نتیجه گرفت که پاور کامپیوتر شما مشکل دارد. البته اگر این کار را توسط تستر انجام بدهید به مراتب بسیار بهتر و دقیق تر است. چرا که بر اساس یک تجربه شخصی، استفاده از مولتی متر در بسیاری از موارد خطا داشته و دقیق نیست. مخصوصا اینکه پاور بایستی زیر با برود.
بعد از اینکه پاور دستگاه را باز کردید، بصورت کلی بایستی کلیه قطعاتی که در مسیر گرم هستند ماننده خازن ها، دیود ها را چک کنید. البته اکثر خازن ها در صورتیکه معیوب بشود، کاملا واضح باد می کنند و نیاز به تعمیر آنها کاملا واضح است. نکته قابل تامل تست دیودها می باشد. در این حالت برای تست دیودها که اغلب دیودهای یکسو کننده هستند، بایستی از قسمت بازر مولتی متر استفاده کرد. دیود بایستی برق را از یک طرف عبور دهد و از طرف دیگر عبور ندهد. در تست بازر وقتی دو طرف دیود را بازر می گیریم، بایستی از یک طرف صدا بدهد و از طرف دیگر صدا ندهد. اگر از دو طرف صدا دارد یا از دو طرف صدا ندارد، بدان معنی است که دیود سوخته و باید تعویض گردد.
در مواقعی که پاور کامپیوتر روشن می شود اما وقتی به مادربرد وصل می گردد یا وقتی زیر بار قرار می گیرد خاموش می شود، این بدان معنی است که خازن های بخش سرد مشکل دارند و یا تغییر ظرفیت داده اند. در این حالت بهتر است کلیه خازن های این بخش تماما تعویض شوند. البته اگر خازن ها الکترولیتی بودند.
بغیر از خازن ها، دیگر قطعات نیز ممکن است با مشکل مواجه شده باشند، لذا حتما روی برد را نگاه کنید که آیا قطعه ای سوختگی دارد یا خیر در این صورت می توانیم برویم مرحله بعد.
در صورتیکه مشکل ظاهری وجود نداشت، باید عیب یابی را عمیق تری کنیم و برای این کار باید پاور را روشن بکنیم. برای روشن کردن پاور بایستی سیم های سبز و مشکی را به یکدیگر متصل کنیم. ماننده شکل ذیل:
با اتصال این دو سیم پاور روشن می شود. در صورتیکه پاور روشن نشود یا اینکه بصورت لحظه ای استارت می زند و یک لحظه فن دستگاه روشن می گردد این بدان معنی است که احتمال اتصالی در مدار بالا می باشد و باید دنبال اتصالی در پاور دستگاه باشید. اما در صورتیکه پاور به هیچ وجه بالا نیاید می توان به فیوز دستگاه نگاه کرد چراکه ممکن است کلا برق داخل پاور نمی آید. در تست فیوز می توان با مولتی متر دو سر فیوز را تست بازر گرفت.
در صورت سالم بودن فیوز یا تعویض آن، اگر هنوز پاور روشن نمی شود، لازم است که نسبت تست دیود های یکسو کننده پاور اقدام کنید. در این حالت با استفاده از تست بازر که در بالا نسب به تحوه آن اشاره شده، یکی یکی دیودها را تست کنید. معمولا این دیودها 4 تا هستند و در کنار یکدیگر.
وظیفه این دیودها، یکسو کردن جریان AC می باشد. البته کاملا صاف نمی کند و لازم است در مراحل بعدی بیشتر صاف گردد.
نقش ماسفت ها در تعمیر پاور کامپیوتر
اغلب ماسفت ها روی بردهای پاور و سوییچینگ وظیفه رگولاتوری و همچنین وظیفه کنترل ولتاژ و جریان را بر عهده دارند و بخاطر عبور جریان های بالا، بایستی به هیت سینک متصل شوند. بنابراین هنگامیکه هیت سینک داریم یعنی ماسفت داریم و پیدا کردن ماسفت بسیار راحت می باشد.
امکان تست ماسفت، روی برد نمی باشد. لذا باید آنها را از مدار برق خارج کنید. تست ماسفت کمی طولانی است و لذا پیشنهاد می کنیم از سایت گوگل یا مراجع دیگر جستجو کنید. برای تست ماسفت بصورت کاملا سریع می توانید پراب مشکی را روی سوکت وسط بگذارید و پراب قرمز را یکبار رو سوکت سمت راست و یکبار روی سوکت سمت چپ بگذارید در این حالت باید به یکی راه بدهد و به یکی دیگر راه ندهد اگر غیر از این بود بایستی نسبت به تعویض ماسفت اقدام کنید.
پس از تعمیر این قسمت از پاور احتمالا مشکل اتصالی برطرف شده باشد. برای تست این موضوع می توانید نسبت تست دوباره پاور اقدام کنید. خیلی دقت کنید که وقتی پاور به برق متصل می شود، خازنهایی صافی شارژ میشن و ممکن است که برق شما را بگیرد و حتما آنها را تخلیه کنید.
واحد تعمیرات پاور کامپیوتر گارانتی : 02172036
تاثیر ترانسفورماتور در تعمیرات پاور کامپیوتر
از دیگر بخشهای پاور کامپیوتر، بخش ترانسفورماتورهای کاهنده پاور است. کلا 3 تا ترانسفورماتور در بین بخشهای گرم و سرد وجود دارد که جریانهای متناوب خروجی از ماسفت ها رو دریافت کرده و به ولتاژهای 12و 5 و 3 ولت برای خروجی تحویل می دهند. این ترانسفورماتورها اغلب نمی سوزند و در صورتیکه خراب بشوند یا بسوزند اولا بوی بسیار بدی خواهند داشت و یا صدای بدی را تولید می کنند.
در این حالت باید از اسیلوسکوپ استفاده کرد.
نقش آی سی ها در تعمیرات پاور کامپیوتر
در مدار پاور کامپیوتر چندین مدار کنترل ولتاژ وجود دارد که وظیفه همگی آنها حفاظت و مراقبت از سطح ولتاژ خروجی از پاور است تا آسیبی از پاور کامپیوتر به دیگر قطعات بعد از آن نرسد. فرآیند کنترل و اندازه گیری ولتاژها توسط آی سی ها کنترل کننده و مقایسه گر انجام میگردد. بعضی از آی سی ها در مدار ESD وجود دارند و به محض بالا و یا پایین شدن جزئی ولتاژها در خروجی دستگاه دستور خاموش شدن به سیستم را می دهد. البته بزودی اطلاعات مربوط به آی سی های کنترل کننده متداول را به این مقاله اضافه خواهیم کرد.
مرکز تعمیر پاور کامپیوتر
گارانتی به عنوان مرکز تعمیرات پاور کامپیوتر در ایران و علی الخصوص استان تهران با بهره گیری از دانش روز و نیروهای کارآزموده توانسته است رضایتمندی بالایی در زمینه تعمیرات پاور کامپیوتر را از شما عزیزان دریافت کنید. گارانتی به عنوان بزرگترین مرکز تعمیرات پاور کامپیوتر نسبت به تعمیرات انواع مختلف پاورهای کامپیوتر اقدام می کند. برای مراجعه به مرکز تعمیر پاور کامپیوتر خود می توانید با شماره 02172036 تماس گرفته و نسبت به دریافت آدرس اقدام کنید.
تعمیر پاور
پاور یا در واقع پاور کامپیوتر در مجموعه گارانتی، به عنوان مجموعه ای متخصص در زمینه تعمیرات قطعات کامپیوتری در بسیاری از موارد توسط متخصصان تعمیر پاور صورت می گیرد. در صورتیکه نیاز به تعمیر پاور خود دارید بایستی با شماره سازمان تعمیرات پاور کامپیوتر گارانتی تماس بگیرید و نسبت به تعیین وقت جهت ارسال کالای خود اقدام کنید.
مناطق تحت پوشش تعمیرات پاور کامپیوتر در تهران
تماس با نمایندگی تعمیرات پاور کامپیوتر در تهران
برای تماس با واحد تعمیرات پاور کامپیوتر می توانید با شماره 02172036 تماس بگیرید.
محدوده تحت پوشش تعمیرات پاور کامپیوتر در شمال تهران
تجریش، سوهانک، دارآباد، آجودانیه، اقدسیه،هروی، میرداما، ظفر، دولت، شریعتی، دروس، پاسداران، اندرزگو، جردن، الهیه، ولنجک، زعفرانیه، نیاوران
محدوده تحت پوشش تعمیرات پاور کامپیوتر در جنوب تهران
انقلاب، آزادی، جمهوری، نازی آباد، حافظ، امام خمینی، ولیعصر
محدوده تحت پوشش تعمیرات پاور کامپیوتر در شرق تهران، لواسانات و پردیس
تهرانپاس، نارمک، رسالت، فرجام، پیروزی، حکیمیه، لواسانات
محدوده تحت پوشش تعمیرات پاور کامپیوتر در غرب تهران، کرج، فردیس، شهریار
آریاشهر، آیت الله کاشانی، اشرفی اصفهانی، پونک، شهران، جنت آباد، ستاری، اکباتان، تهرانسر، شهر قدس، گرم دره، اندیشه
محدوه تحت پوشش تعمیرات پاور کامپیوتر در شهرک غرب و سعادت آباد
شهرک غرب، سعات آباد
آیا پاور کامپیوتر قابل تعمیر است؟
در پاسخ به این سوال بایستی گفت بله! پاور کامپیوتر در اغلب موارد قابل تعمیر بوده و نیازی به تهیه پاور جدید نیست. پاور کامپیوتر به علل مختلف خراب می شود یا روشن نمی گردد. در هر صورت میتوان آن را تعمیر کرد. البته در بعضی اوقات بعلت اینکه ممکن است آی سی ها و یا قطعات دستگاه وجود نداشته باشد، ممکن است پاور را نتوان تعمیر کرد. در هر صورت بایستی با تعمیرکاران گارانتی تماس گرفته تا بررسی های لازم انجام بشود.
علت افزایش ولتاژ خروجی پاور چیست؟
در بسیاری از موارد علت افزایش خروجی ولتاژ پاور کامپیوتر، خراب در بخش سرد پاور کامپیوتر است. و این خرابی بیشتر در رگولاتورهای خروجی رخ می دهد. البته خرابی در مقاومت های سمت خروجی پاور نیز بخاطر اینکه ممکن است یک یا چند تا از آنها از مدار خارج بشوند یا اصطلاحا اتصال کوتاه داده باشد اتفاق می افتد.
ولتاژ سیم های با رنگهای مختلف یک پاور کامپیوتر چقدر است؟
در بسیاری از موارد علت افزایش خروجی ولتاژ پاور کامپیوتر، خراب در بخش سرد پاور کامپیوتر است. و این خرابی بیشتر در رگولاتورهای خروجی رخ می دهد. البته خرابی در مقاومت های سمت خروجی پاور نیز بخاطر اینکه ممکن است یک یا چند تا از آنها از مدار خارج بشوند یا اصطلاحا اتصال کوتاه داده باشد اتفاق می افتد.
رنگ مشکی یا گراند | GND-0V |
رنگ نارنجی |
Orange-+3.3V |
رنگ قرمز |
Red-+5V |
رنگ زرد |
Yellow-+12V |
رنگ آبی |
Blue--12V |
رنگ سفید | White--5V |
رنگ سبز | PS-ON |
رنگ خاکستری | P-GOOD |
رنگ بنفش | 5VSB+ |
علت خطا در ولتاژ SB پاور کامپیوتر چیست؟
در بسیاری از موارد ممکن است ولتاژ SB پاور کامپیوتر با مشکل مواجه شده باشد. یا کم باشد، یا زیاد باشد. در این حالت مشکل اغلب مربوط به خازنهای بخش کنترل ولتاژ دستگاه می باشد. که با تعویض خازنهای کوچک این قسمت، مشکل حل می شود.